Летечкиот змеј – Нина Ѓоргевиќ во топ издание на „Туркиш опен 2015“!

364

Nina Dzordzevic na Turkis open

Нина Ѓоргевиќ од КК Јошитака беше вистинска атракција на „Туркиш опен 2015“ во Истанбул во петокто и саботата. Таа ги покажа своите квалитети и освои два златни медали.

Но, уживајте во фотогрфијата!

ipon.mk/В.Д.