Видете како тренира Буакав Банчамек (ВИДЕО)

buakaw-por-pramuk-fight

Буакав Бачамек ( 256-41-12, 65 КО) најпозната личност во мај тај и К – 1,  двократен носител на титулата на K- 1 MAX до 70 кг  шампион на стадион UMNO, повеќекратен шампион во професионалци.

Тајланѓанецот му покажа на целиот свет дека мај тајот е опасно оружје и може да се спротивстави на другите ударни стилови.

Еве како се подготвува легендарниот борец.

http://youtu.be/n65ZDjWyaMU

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО