Кро Кап во врвна форма пред реваншот со Ишии (ВИДЕО)

Cro cop

Мирко „Кро Кап“ Филиповиќ на стартот на годината ќе го брани својот појас во ИФГ организацијата против Сатоши Ишии и ќе се обиде да му ги замрси сметките на јапонскиот борец повторно да го врати појасот во своја сопстевснот.

На службената фејсбук страница Филиповиќ објавени се две видеа на кои се гледа дека Кро Кап е во врвна форма.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО