Конор Мек Грегор и покажа среден прст на новинарите

По проблемите што си ги навлече Конор Мек Грегор на УФЦ 223 тој ги избегнува медиумите и секој обид на новинари да се доближат до него останува без успех. Истото се случи и пред неколку дена кога светските новинари во неделата се обидоа да разговараат со него, но тој и го покажа средниот прст.

Конор Мек Грегор и покажа среден прст на фотографите по враќањето на аеродромот во Даблин

Можеби оваа реакција на Мек Грегор произлегува од фактот што се прибира во Даблин во 4 наутро и воопшто не му било до медиумите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО