Кога Федор беше крал: Фантастичен преглед на неговото владеење во Прајд! (ВИДЕО)

Бас Рутен и Федор Емилијаненко
Бас Рутен и Федор Емилијаненко

Tap.Nap.Snap го објави можеби најдоброто видео досега, кое го прикажува фантастичното владеење на Федор Емилијаненко во Прајд. Се разбира, ние ви го донесуваме до вас!

 Нема многу од тоа што не се знае Федор Емилијаненко, барем ако зборуваме за неговата беспрекорна спортска кариера и владеењето во некогашната најголема ММА организација во светот, легендарниот јапонски Прајд ФЦ.

 Вклопен со извонредна музичка подолога, ова видео комбинира исечоци од борбите на Федор, тренинг, медиумски активности и други настани во врвот на кариерата, кога тој беше најголемиот борец на светот, со неверојатно долга серија на непоразеност.

 Нема да ви одземаме време со подолг текст, бидејќи и онака причината зошто сте овде се наоѓа под него. Значи, само кликнете на плеј и уживајте.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО