Тупурковски и Хики во посета на школата на БК Лирија!

Cile i ostanati so boracite naLirija

Претседателот на Македонскиот олимписки комитет (МОК), Васил Тупурковски и Патрик Хики, гостинот од Меѓународниот олимписки комитет (ИОК), со претседателот на Федерацијата за боречки спортови на Македонија (ФБСМ), Чедо Николовски, како и истакнатиот боречки работник, тренер и педагог, воедно и пратеник, Трајче Димков, попладнево ја посетија школата за борење на БК Лирија од Скопје, по повод Денот на спортот. 

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО