Ијан Мачадо Гери објавува дека е согласен да се бори со Колби Ковингтон

Долготрајната онлајн борба меѓу Ијан Мачадо Гери и Колби Ковингтон е се поблиску до материјализација во кафезот – или така вели Гери.

Ирскиот борец во полусредна категорија во вторникот ги информираше навивачите за неговата мисија да се бори и да ја заврши кариерата на поранешниот привремен шампион, тврдејќи дека договорот е на маса – доколку Ковингтон потпише.

„Само сакам да им кажам на сите дека се согласив да се борам со Колби Ковингтон“, рече Гери. „Има одреден датум – Колби сè уште не го потпишал договорот“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО