Христаки Давитковски балкански карате шампион за ветерани

Христаки Давитковски го освои првото место на Балканското првенство за ветерани во Тирана, Албанија, во категоријата +55 -75 кг во борби.

Давитоковски за златниот медла се бореше со Љубомир Тодовиќ од Србија и славеше со 3-0.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО