Хабиб и Нејт Дијаз се спречкаа на уФЦ 239

Хабиб Нурмагомедов и Нејт Дијаз повторно се појавија во публиката за време на еден ММА настан. Тие го следеа УФЦ 239 и беа премногу близу.

Хабиб и Нејт почнаа да разменуваат навреди, а безбедносните служби влегоа за да спречат физичко изнудување. Пред неколку недели си разменуваа навреди на социјалните мрежи и беше јасно дека нема да седат мирни ако се сретнат во живо.

Пред неколку години, Нејт и Ник се судрија со Хабиб и неговиот тим, но тогаш работите прераснаа во физичка расправа. Сега беше поинаку, Дијаз беше принуден да го смени своето место, а по неколку минити реши да ја напушти салата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО