Ги објавија борбите за турнирот во полутешка категорија на Глори

Глори ги објавија борбите за Грнад при турнирот во полутешка категорија што ќе се одржи на 8-ми јуни во Ротердам. Осум борци ќе се борат во една вечер за да дадат победник кој ќе освои специјален појас, како и голема парична награда.

На турнирот ќе учествува и шампионот Тарик Хбабез. Ќе ги одмери силите со Паскал Туре. Поранешниот шампион Донеги Абена ќе се соочи со Стефан Латеску. Сергеј Маслобоев, кој е и поранешен шампион во Глори, ќе ги одмери силите со Бохдан Стоица.

Бахрам Раџабзадех ќе се бори со Ибрахим ел Буни. Ова се 8-те имиња кои ќе бидат во игра на турнирот.

Тарик Хбабез – Паскал Туре

Șтефан Латеску – Донеги Абена

Сергеј Маслобоев – Богдан Стоица

Бахрам Раџабзадех – Ибрахим ел Буни

 

View this post on Instagram

 

A post shared by k1ckboxingnews (@k1ckboxingnews)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО