Форца, Фунакоши Гичин и Урбан инвест најуспешни на Струга опен

Најмногу медали на турнирот на единаесетиот „Струга опен 2014“, што се одржа викендов, освои Форца од Скопје (12 златни, 4 сребрени и 4 бронзени), потоа следуваат Фунакоши Гичин од Скопје (8- 3- 2) и  Урбан Инвест од Кавадарци (7- 8- 7). Вкупно 35 клубови се закитија со по некој медал од Македонија, Албанија, Црна Гора и Косово. На натпреварот учество земаа 403 натпревар.

Struga open struga 3struga 4

 

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО