Емил Павлов и ателтичарот Ристе Пандев се обложија кој е …!

RISTE pnadev i emil pavlov

Неодамна имаше интересна средба меѓу најдобриот македонски атлетичар Ристе Пандев и европскиот карате шампион Емил Павлов во едно кафуле. Долго време се расправале за тоа кој е побрз. Павлов предложил тоа да го направат на патека…

Немаме информации како завршила оваа трка и кој ја добил оплкадата, но знаеме дека Емил му рекол на Ристе оти на татами е многу брз и затоа неговите противници не знаат како да се справат со него. Но, Павлов побарал реванш-трка, бидејќи е уверен дека со новите патики „Гранд атак“ може да биде побрз и да добие облог против Пандев.

AEmil i grand atak

Ние ќе го следиме овој интересен облог, знаејќи дека штипјанецот Павлов е „Голем напаѓач“, убедени сме дека со „Гранд атак“ ќе има поголема брзина.

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО