Дан кју освои едно сребро и две бронзи на „Пале опен 2022 – Јахорина трофеј“

64

На Меѓународниот џиу џицу турнир „Пале опен 2022 – Јахорина трофеј“ во Република Српска во Босна и Херцеговина Дан кју освои еден сребрен и два бронзени медали.

Одличјата и припаднаа на:

Зоран Колевски- сребро

Марија Треневска – бронза

Јаким Колевски – бронза.

Тони Стојчевски го освои четвртото место.