Дамјан Трајковски најдобар натпреварувач на „Борба за хуманост“

На хуманитарниот таеквондо турнир „Борба за хумансот“ во организација на ТК Кобра пехарот за најдобар натпреварувач му припадна на Дамјан Трајковски од Кобра.

За најферплеј тренер е проглчасен Ацо Јосифовски од Хваранг фист, додека најдобар кадет е Симона Спасовска, а Андреј Василевски од Бутел најдобар јуниор.

Кобра и Бутел  настапија со најголем број на натпреварувачи од вкупно 120 од Македонија и Косово.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО