Далибор Богданов и Един Дураковиќ на Париз самбо Гранд при 2018

141

Един Дураковиќ (100 кг) и Далибор Богданов (68 кг) ќе настапат на Париз самбо Гранд при 2018 во спорт самбо.

Нивните борби на програмата се утре.

Тренерот Славчо Тодоров се надева на солиден настап.

Ipon.mk