Букав Банчамек славеше на Кунлун фајт (ВИДЕО)

191

buakaw kunlun 45

Во Ченгду се одржа Кунлун фајт 45.

Буакав Банчамек дојде до нова победа, поразувајќи го со прекин Ванг Веихаи. Засилениот Кинез ја предаде борбата пред крајот на првата рунда.

На 34-годишниот Тајланец ова му е трет меч оваа година. Сите три го направи на Кунлун.

https://youtu.be/MWR33SCBkk4