Бојана, Барбара и Олгица се позлатија на „Прездинет купот“ во Белград

27

Борачките на Безбедност и 7 Мај Леов во низа постигнаа уште еден успех, на „Президент купот“ во Белград освоија три злaта.

Барбара Стојкоска од 7 Мај Леов до златниот медал дојде со четири победи, додека Бојана Лазаревска и Олгица Коцева од Безбедност имаа по два, однонсо четири триумфи.

Коцева доби и пехар и за добриот настап.

Ipon.mk