Биспинг: Аманда Нунес ќе го победи Сехудо

67

Поранешниот шампион на УФЦ и актуелен коментатор Мајкл Бисинг даде чудна прогноза за можен судир меѓу Аманда Нунес и Хенри Сехудо.

Британецо се обложува на Бразилката кој е шампион во две категории и ги прегази сите во женска конкуренција. Неодамна самиот Сехудо објави, што на шега што виситинито, дека е подготвен да се бори со Нунес.

„Ми се допаѓа овој судир”, рече Биспинг и додаде:„Според мене, Нунес ќе победи, ќе се обложам на тоа. Таа е 10 сантиметри повисока од Сехудо, Поголема е од него. Има нокаутирачка моќ.Сум гледал како Киборг прави спаринзи со мажи и ги претепува. Видов и како Нунес ја нокаутира Киборг“.