Бени Османоски избран за најдобар кикбоксер на Швајцарија

Бени Османоски вчера е избран за најдобар кикбоксер на Швајцарија за 2020/2021година на свеченоста во Бил Бине.

„Чест ми е да го споделам успехот мој со сите вас. Избран сум за најдобарт кикбоксер на Швајцарија за 2020/2021.

Им благодарам на градоначалникот и на директорката за спорт за наградата.

Беше време на пандемија, но, сепак, никогаш не се откажав од посветеноста на мојот спорт.

Трудот секогаш се цени од големите луге“, напиша стружанецот Османоски на Фејсбук.

Фото: ФБ – Бени Османоски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО