Бадр Хари се огласи од болницата и извести за состојбата на повредата (ФОТО)

По вториот пораз од Рико Верховен кој го претрпе заради повреда, Бадр Хари од стадионот во Арнхем напатот до болницата го испратија од стотици приврзаници.

35-годишниот Мароканец се јави од болницата и објавил план за враќање на борилиштето.

 „Голема благодарност до одличниот леарски тим во меѓународниот медицински центар Аџибадем. Тие потврдија дека претрпев повреда на глуждот. По неколку недели одмор и строг процес на рехабилитација, ќе се вратам да ги исполнам нашите цели“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО