Анамарија Георгиевска загуби од Ника Клепац на Европските игри

Таеквондистката Анамарија Георгиевска (-73 кг) е поразена со 2-0 во рунди (Р1 3-16, Р2 1-5) од Ника Клепац од Хрватска на Европските игри во Краков, Полска.

За половина час следи настапот на Дејан Георгиевски (+87 кг) со Матија Молин од Италија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО