Африканскиот ѕвер имаше импресивно ММА деби (ВИДЕО)

112

Сенегалецот Омар Кан, новата ММА сензација, попознат и како Реуг Реуг дебитираше на импресивен начин.

Омар Кан уште во втората рунда го нокаутира противникот.

Уште од самиот почеток Сенегалецот напаѓаше и сакаше да ја покаже целата своја сила. Противникот одолеваше, но по серија тешки и силни удари во втората рунда, судијата мораше да го прекине мечот.