7.000 луѓе го пречекаа Ники Холцкен! (ВИДЕО)

niekyholzdocek

Новиот шампион на Глори во велтер категорија Ники Холцкен доби вистински шампионски пречек. 

На приредбата во Лас Вегас -„Природно“, по втор пат го победи со прекин Рејмонд Даниелс и го освои појасот во велтер категорија.

Во неговиот роден град Хелмонд во Холандија му приредија забава за добредојде. Со новиот шампион прославуваа 7.000 сограѓани.

niekyhdocek2

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО