11 одличја за Дан кју и пехар за најдобар борец во женска конкуренција на „Скопје опен 2019“

Натпреварувачите на Дан кју се закитија со 11 одличја на Меѓународниот џиу џицу турнир „Скопје опен 2019“, од кои 5 се златни, 3 сребра и 3 бронзи, како и пехар за најдобар борец во женска конкуренција на Катерина Ацевска..

Медалите ги освоија:

1.Зоран Колевски златен во борби

2.Антонио Стојцески сребрен во борби и златен не ваза

3.Јаким Колевски две сребра во две категории во борби

4.Ина Цаконцевска златен во не ваза и бронза во борби

5.Дарко Стојановски бронза во борби

6.Александар Димовски бронза во борби

7.Катерина Ацевска златен во борби и златен во не ваза

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО