Златко Димоски за Волкановски-Махачев: Јака и изедначена борба

Нашиот истакнат карате тренер, Златко Димоски, кој живее во Австралија, за борбата меѓу Александар Волкановски и Ислам Махачев со први впечатоци од пресметката.

„Волканоски загуби тесна одлука. Јака и изедначена борба. Имав можност да се видам со него пред два дена и со неговите родители. Зборуваат чисто македонски, а тој помалку. Сестени се во комплексот кај што работам. Ги видов и Израел Адесања, Ислам Махачев, Бам Бам, Карлос“, вели Димоски.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО