Врвна шега на НБА натпревар: Жртви Мејведер и Пакијао!

PacManMayweather

Флојд Мејведер и Мани Пакијао конечно се сретнаа лице в лице. Од средбата може само да се надеваме дека ќе се добие нешто интересно околу ветуваниот дуел меѓу двајцата на 2 мај.

 Флојд Мејведер и Мани Пакијао седеа на спротивни трибини за време на кошаркарскиот натпревар меѓу Мајами Хит и Милвоки Бакс. Мејведер отиде до Пакијао до за време на една од паузите, при што и се ракуваа. Си кажаа некои приказни и си ги разменија телефонските броеви.

 ПотоаПакијао рече дека двајцата лично ќе разговараат во врска за евентуалниот нивен меч, за да го забрзаат решавањето на истиот.

 Мејведер сепак не беше расположен за бајки и одби да даде коментар.

Но, преговорите и нагаѓњата дали ќе се одржи мечот го искористија организаторите на средбата. За време на тајмаутот ги ставиле на средниот екран во салата. Тоа не беше „кис камерата“ и до бакнеж сигурно немаше да дојде, но на екранот пишуваше: „Доаѓа во 2015“!

 floyd-mayweather-0

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО