Шампионот Џермејн Тејлор го носат во лудница! (ВИДЕО)

Dzermejn Tejlor

Шампионот на Меѓународната боксерска федерација (ИБФ), Џермејн Тејлор, може да заврши во лудница. За тоа се изјаснија неговите адвокати. Според правниците, тој мора да помине низ истражувања кои ќе утврдат дали е со „сите“.

 Американецот беше уапсен уште еднаш на 16 јануари. Тој беше уапсен од полицијата за поседување оружје и марихуана. Во моментов Тејлор е во притвор и не се знае дали ќе има можност да ја брани шампионската титула.

Сигурно, судијата што ќе ја одреди законската мерка за него, ќе инсистира да му биде поставена електронска Hryvnia на нозе и да му бидат правени редовни тестови за дрога.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО