Во Мексико борец почина во рингот (ВИДЕО)

54

Борецот Принципе Аерео, кој го носи вистинското име Луис Анхел Салазар почина во 26-тата година во рингот во текот на борба.

Неговиот противник два пати го удри во пределот на градите, потоа му се слоши, падна. Подоцна беше воспоставено дека имал срцев удар, бил пренесен во болница, но лекарите не можеле да го спасат, само констатирале смрт.