Во Куштрими задоволни од настапот на „Фуш Косова 2015„

Kudrimi

Екипата на КК Куштрими од скопската наслеба „Ченто“ на карате турнирот „Фуш Косова 2015“ во Приштина освои два златни медали, еден сребрен и три бронзени.

Шелким Хајредини во кати 2002г и Емир Рамадани освоија златни медали, Рудина Алију во категоријата до 30 кг освои сребрен медал, а Бесник Азизи (+ 42 кг), Бесник Кадриу (- 57 кг) и Аднан Кадриу.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО