Вин Дизел се расфрла со тренинзи за стекнување борбено искуство

Vin Dizel

Секој знае дека Вин Дизел е опасен тип во филмовите, но малку луѓе знаат дека актерот навистина има вештини во боречките вештини.

Дизел, заедно со поранешната шампионка на УФЦ, Ронда Русеј, учествува во седмото продолжение на филмот „Брзи и бесни“, а неговата ќерка го тренира нејзиното ракводство.

https://youtu.be/vw3lqqNfEHE

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО