Ван Зант откри ужасна приказна за „забеган тип“ на кого Алах му рекол „дека ќе му биде сопруга“

Популарноста си има своја цена, една од нив е недостатокот на приватноста. Тоа најдобро го знаат популарните и физички привлечните жени, како УФЦ воинката, Пејџ Ван Зант, која гостувајќи во емисијата „Дневен камион за храна” се пожали на поранешниот колега Брендан Шауб на многу загрижувачкото искуство со еден чудак.

Чудак е всушност прилично благ збор за она што го доживеала Ван Зант – болен човек би бил многу посоодветен збор.

Имено, се испоставило дека еден збудален човек по Ван Зант и праќал пораки три години и тоа по десетина секој ден. Но, тоа е најмалиот проблем. Во еден момент Алах му рекол „дека УФЦ воинката е одредена за негова идна жена“, па одлучил да се пресели од Мичиген во Калифорнија.

„Направив типична грешка. Еден навивач ме праша дали може да ме запознае, а јас му одговорив дека мојата сала секогаш е отворена. Се појави таму, разговараше со мене со часови, сè до тој момент не сфатив колку бил ужасен. Ме праша дали ги видов пораките на Инстагарм, па дополнително ги погледнав. Ми праќал по десетина пораки секој ден три години! Секој ден!„, ја почна ужасната приказна убавата воинка и продолжи:

„Но, ова не е ништо. Почна да зборува за тоа дека треба да бидеме заедно и дека Алах му го кажал тоа. Му порачал дека морам да бидам негова сопруга. Беше целосно опседнат со мене. Живеел во Мичиген и се преселил во Калифорнија, се запишал во Тим алфа меил, каде што ме фотографирал. Цело време ме следеше, а јас не го знаев тоа. Во еден момент ми рече дека е премногу нервозен за да ми пријде и конечно сакаше да се откаже од сè. Но, тогаш го ударил автомобил додека го возел велосипедот. Тоа протолкувал како знак на Алах дека не смее да се откаже“.

Впрочем, повторно ја сменил адресата и се појавил во Орегон, каде што Ван Зант сега живее и тренира.

„Во моментот кога се појави во салата, ми пријде и ми рече: „Рече дека секој може да дојде во салата, но знам дека мислеше на мене“. Отиде до мојот сопруг и му рече: „Знам дека ти е жена, но ја сакам твојата сопруга и таа ќе биде моја“, раскажува Ван Зант, додавајќи:

„А тој имаше скршена рака од мечот. Но Ед Херман беше таму. Полуде, му рече да се потргне и да ја напушти салата. Му реков дека Ед ќе го убие ако се врати. Подоцна малку го проучував и сфатив дека бич во затвор. Можеше да биде страшно. Повеќе пати во затвор, последен пат за напад со огнено оружје. Да, тоа беше најголемото лудак досега“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО