Утре 25. Вадо Дан Ден средба на карате мајстори во Сарај – Скопје

Утре ќе се одржи 25.Вадо Дан Ден средба на карате мајстори во Сарај, Скопје.

Средбата е предвидено да трае од 11 до 13 часот на просторот каде што се составуваат Вардар и Треска, односно на теренот на Кајак клубот Ластовица.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО