Унијата на карате ветерани во Струмица донесе повеќе одлуки

Унијата на карате ветерани вчера имаше средба со каратистите ветарни од Струмица и притоа одржа состанок на Управниот одбор.

На состанокот се донесени повќе одлуки, како за одржувањето на меморијален турнир „Димче Кичевски“ во Кавадарци, поддршка на семинарот на легендата на македонското карате Мирче Опеловски што ќе се одржи во Скопје на 21 и 22 април.

Во мај е закажана средба на ветераните во Скопје.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО