Украински боксер стигна до рингот со коњ (ВИДЕО)

274

Денис Беринчик е талентиран боксер од Украина, кој се бори со лесна категорија. Тој беше дел од украинскиот тим на Олимписките игри 2012 и успеа да освои сребрен медал. Денис стана професионалец во 2015 година и во моментов има рекордни 9-0 (6 КО).
Во саботата забележа победа над Хозе Луис Прието, но беше интересно што до рингот стигна на коњ.
Ова е далеку од тоа да биде негов прв интересен излез на рингот, бидејќи порано Денис влезе во рингот и како затвореник со лисици.

.