Убава вест: Азиз Салиху наскоро ја напушта болницата во Истанбул

azis-salihu-so-semejstvoto

Боксерската легенда, Азис Салиху, кој два месеца е во една од болниците во Истанбул, денеска слушна радосна вест од лекарите. Според еден член на семејството, во најскоро време тој треба да биде отпуштен од болница и да се врати кај семејството во Косово.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО