Тетово во сабота домаќин и на 4.коло на Првата и Младинска бокс лига

Во сабота (22 јуни) Тетово повторно е домаќин на Првата и Младинска лига, односно 4.коло.

Боксерскиот клуб Шкендија но лимите е технички организатор на 4.коло, а беше домаќин и на 3.коло.

Мечевите почнуваат во 14 часот во СОУГ „Кирил Пејчиновиќ“.

Петтото коло се одложува поради горештините и ќе се одржи на 14 септември во Скопје.

Да потсетиме дека Пелситерски јунак е на водечката позиција во Правта, а Фамилија Демирови во Младинската лига по 3.коло. Во Првата лига неколку клубови се закануваат да го нападнат врвот.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО