Сребрен медал за Тамара Цветкоска а бронзен за Ангела Трајкоска на Меѓународниот турнир во Пореч

Борачките на Бк „7 Мај Златна рака“ во најдобро светло на Меѓународниот турнир во Пореч, Хрватска, освојувајќи две одличја – сребрен и бронзен медал. А Сејдие Дура од Лирија го освои златениот медал.

Медалите ги освоија: Тамара Цветкоска сребрен и Ангела Трајкоска бронзен.

Тие остануваат на 10-дневен камп во Пореч.

А на 10 јуни „7Мај Златна рака“ организира прв меѓународен турнир „Крали Марко“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО