Стефан Цубалевски е прогласен за најдобар судија на „Купот на нациите“

Нашиот меѓународен ИБА судија со 2 ѕвезди Стефан Цубалевски е прогласен за најдобар судија на Меѓународниот боксерски турнир „Куп на нациите“ во Врбас, Србија, во конкуренција на 15 судии со највисоки ИБА звања.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО