Снуп Дог ги посети браќата Дијаз (ФОТО/ВИДЕО)

Braćata Diaz i Snoop Dogg

Откако минатата недела се дружеше со Џон Џонс, изгледа на планетарно популарниот рапер Снуп Дог одлучи да намине и до браќата Дијаз.

Во последните неколку часа, социјалните мрежи беа преплавени со фотографии и снимки од нивното заедничко дружење, а на една од нив познатиот рапер Ник и Нејт ги нарече негови внуци. Во моментов не располагаме со повеќе информации за оваа интересна средба, но се надеваме дека наскоро би можеле да се појават.

Dijaz barak i snup dog crno belo

Nik Dijaz i Snup Dogg

ВИДЕО.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО