Симон Антиќ ја стартува сеозната со „Хонда сивик“!

Simon Antik i honda

Репрезентативецот Симон Антиќ реши да се моторизира. Прво, покрај каратето, автомобилите му се голема опсесија и, второ, да не доцни на тренинзи на КК Макпетрол, особено пред настапот во Карате 1 Премиер лигата во Истанбул идниот викенд.

Тој си купи Хонда сивик, 1,8 кубици-144 коња.

Сигурно, и девојките нема да останат рамнодушни, ниту, пак, тренерот Бошко Заборски да се лути, поради доценење, иако Антиќ важи за одговорен каратист!

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО