Шест медали за Дан кју на „Ноќ на боречките спортови“ во Бургас

Натпреварувачите на Дан кју синоќа освоија 6 медали – 1 златен, 2 сребрени и 3 бронзени на Меѓународниот турнир во џиу џицу на настанот „Ноќ на боречките спортови“ во Бургас, Бугарија.

Медалите ги освоија:

Антонио Стојчески – злато

Зоран Колевски – сребро

Бојан Огњановски – сребро

Љупка Огњановска – бронза

Марија Треневска – бронза

Јаким Колевски – бронза

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО