Ронда Русеј: Ми беше совршено момче, а го направи следното…

ronda pllace

УФЦ шампионoт, Ронда Русеј, во неодамнешното интервју за ТМЗ потврди дека нема момче. Но, она што пособено не насмеа е нејзина искрена исповед, за нејзиното совршено момче што направило, таа мораше уште истиот момент да му „заблагодари“.

 Како што вели опасната „Хулиганка“, неодамна имала толку совршено момче, кое изгледало како да е избрано од каталог. И тогаш се бакнувале, па сето тоа паднало во вода. Имено, за време на бакнувањето забите на момчето почнале да тропаат по нејзините заби, па морале да го прекинат тој интимен момент, кој на негова жалост, не станал поинтимен. Популарната воиника откриа како и е, освен начинот на бакнување, особено важно кога машкото ќе застана до неа и да личи на вистински маж, што, верувам дека ќе се согласите со нас, не може на секого да тргне од рака.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО