Ристо Димитров-Чурино загуби од Душан Зелјко на Армада 5

Ристо Димитров-Чурино синоќа загуби со едногласна одлука од Душан Зелјко од Србија на ММА настанот на Армада 5 во Бачка Топола, Србија.

На последниот настап, исто така на Армада 4, Чурино загуби со ТКО во 2.рунда од Божидар Трифуновиќ од Србија.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО