Резултати од УФЦ на ЕСПН: Кара-Франс – Албази

Настанот на УФЦ на ЕСПН Кара-Франс-Албази се одржа рано утринава во Лас Вегас.

Во главната бпрба Кај Кара-Франс се соочи со Амир Албази во мува категорија. Борбата заврши со поделена одлука за Албази – (47–48, 48–47, 48–47).

Во коглавната битка Алекс Касерес и Даниел Пинеда се бореа во перо категорија. Нивната борба дојде до одлука која беше во корист на Касерес – (29–28, 29–28, 29–28).

Резултати – УФЦ на ЕСПН:

Главна карта
Амир Албази – Кај Кара-Франс со поделена одлука (47–48, 48–47, 48–47)
Алекс Касерес – Даниел Пинеда со одлука (29–28, 29–28, 29–28)
Џим Милер – Џеси Батлер со КО Р1, 0:23
Тим Елиот – Виктор Алтамирано со одлука (30–27, 30–27, 29–28)
Карине Силва – Кетлен Соуза со завршница Р1, 1:45
Елизеу Залески – Абубакар Нурмагомедов со поделена одлука (28–29, 29–28, 29–28)

Прелиминарни
Даниел Сантос – Џони Муњоз со одлука (29–27, 29–27, 29–27)
Дон Тале Мајес – Андреј Арловски со ТКО Р2, 3:17
Џон Кастанеда – Муин Гафуров со одлука (29–27, 29–27, 29–27)
Мухамед Наимов – Џејми Маларки со ТКО на 2:59
Елиз Рид – Џин Ју Фреј со одлука (29–28, 29–28, 29–28)
Дејмон Блекшер – Луан Лацерда со ТКО Р2, 3:54
Филип Линс – Максим Гришин (29-28, 29-28, 30-27)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО