Реџепи и Јашари први на „Трофејот на Никшиќ“

Џудистите на Ипон од Ск0пје освоија три медали на меѓународниот турнир „Трофеј на Никшиќ“ во Црна Гора. Арбреша Реџепи се закити со злато, како и Хамза Јашари,  додека Амра Фејзула беше трета, а Арбр Реџепи петти.

Turnir Niksic dzudo

Нашите џудисти прикажале одлични борби во конкуренција на натпреварувачи од Црна Гора, Србија, Босна и Херцеговина, Словенија, Хрватска и Македонија.

По добриот настап во Никшиќ џудистите на Ипон веднаш отпатуваа на турнир во Србија.

ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО