Погледнете како беше доживеан нокаутот од таборите на Мек Грегор и Алдо (Видео)

jose aldo kut

Конор Мек Грегор сo рекордна брзина ги обедини шампионските титули на  УФЦ во перолесна категорија нанесувајќи му го првиот пораз со нокаут на Хозе Алдо.

Погледнете ги реакцијата во аглите на Ирецот и Бразилецот на крајот од натпреварот. Во аголот Алдо покрај Деде Педернеирас и Педро Рицо може да се види и Марлон Сандр, човекот кој прибра во својот дом Алдо, кога тој почна да тренира. Очигледно дека тој беше дотепан со поразот на „Скарфејс“.

Брус Буфер е шокиран.

https://youtu.be/vom17ca6bsk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО