Пиштол играше во Русија на Националното првенство за кадети (ВИДЕО)

Rusija borenje pistol

Во Русија борба во борење се расчистуваше со тепачка и пиштол на натпреварот на светскиот тим на кадетите. 

Во неделата почнаа да се појавуваат фотографии на социјалните медиуми како возрасен маж користи пиштол во расчистување на тепачката меѓу двајца борачи. Во текот на денот се појави и видео од настанот.

Подолу ќе видите дека двајца борачи почнаа пресметка по завршувањето на борбата. А во спорот се вклучи човек со пиштол во раката, кој јасно може да се види на сликата и на видеото.

https://youtu.be/auqBuNgqCsc

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО