ЏК Ипон ги покажа убавините на џудото пред скопјани (ФОТО)

Ipon prezentacija vo park 2

Џудо клубот Ипон од Скопје одржа презентација на овој спорт пред многубројните граѓани на Скопје во Градскиот парк во склоп на Цветниот фестивал.

Ipon prezentcaija vo park

Ова беше убава можност граѓаните да се запознаат со убавините на оваа јапонска вештина.

ipon prezentacija vopark 3

Ipon prezentacija vo park 4

Ipon prezentacija vo park 5

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО