Пакетчиња за децата од „Мал групен дом“ од каратистите на Урбан инвест

200

Urban invest vo javnata ustanova

Карате клубот Урбан Инвест беше во посета на Јавната установа „Мал групен дом“ во Кавадарци, каде што се сретнаа со дечињата одоваа устаноива и им подарија новогодишни пакетчиња и подароци. Дружбата била одлична, при што е дадено ветување од каратистите дека и во иднина ќе се посетуваат.

urban invest vo javcnata ustanova 2