Осенсеи во недела по нови успеси на „Будва опен 2018“

233

Џиу џицу клубот Осенсеи на 13 мај ќе учествува на големиот Меѓународен турнир „Будва опен 2018“ во Црна Гора.

За штипскиоот клуб ќе настапат: Ева Димитрова, Станислав Грпов, Данил Николиски, Филип Денков, Стефан Донев, Нина Ташкова и Кирил Иванов.

Покрај натпреварувачите, свој настап ќе имаат и судиите Христијан Јованов и Александар Илиевски.